1

Téma: DR14 T.meter

Konzolový program k analýze dynamiky hudby (Dynamic Range).

Domácí stránka projektu

Omáčka... minulý týden mne inspiroval magazín diit.cz několikátým článkem o problematice "loudness war" a koukal jsem po programech, které jsou dostupné pro Linux a tento se mi líbil. Má možností exportu dat do html, bbcodes a txt.

GUI jsem nenašel, přihodím "service menu" pro KDE - jednoduché řešení za použití XTermu a kontextového menu KDE, v případě zájmu můžu něco obdobného udělat pro ostatní prostředí. Až najdu čas, zkusím se "proPerlovat" k něčemu důstojnějšímu smile

Pokud jste někdo potkal jiný program pro offline analýzu s GUI, sem s ním.

AMD Phenom X6 1090T, GA-MA790FXT-UD5P, GF 560Ti, OCZ 2x1GB, WD640GB
Acer Extensa 5220

2

Re: DR14 T.meter

To Migelo : "proPerlovat" --- nebude to urážka Pythonu ? (když je to celé v něm) ? :-D :-D
JO a beru ten post jako reklamu na FLAC , jdu do toho hodit mou klasickou hudbu (Led Zeppelin) :-D :-D

Fluxbox má jistě velký význam, jen bych rád věděl jaký. Proto používám Blackbox. :-D

3

geecz... big_smile co ti k tomu mám říct. Úplně vidím, jak ses uculoval, když si to psal. I když Kalasm vlastně nedávno říkal, že se nudíš, tak jestli chceš, uvítáme GUI v pythonu big_smile

Jinak to neni reklama na FLAC, protože dynamika hudby je upravená (sprasená) už na originálním CD. Doufám, že Zeppelini jí mají v pořádku wink

Acer Extensa 5220

4

migelo napsal:

geecz... big_smile co ti k tomu mám říct. Úplně vidím, jak ses uculoval, když si to psal. I když Kalasm vlastně nedávno říkal, že se nudíš, tak jestli chceš, uvítáme GUI v pythonu big_smile

Jinak to neni reklama na FLAC, protože dynamika hudby je upravená (sprasená) už na originálním CD. Doufám, že Zeppelini jí mají v pořádku wink

1) Kalasm kecá - nenudím se
2) GUI - zbytečnost :-D , (a to i kdybych Python znal, jako že ne)
3) Zeppelini jsou OK
4) a protože Kalasm kecá a já jsem vzal na milost (dočasně) LXDE, asi mu začnu kritizovat ten jeho remaster (teda pokud se donutím si ho stáhnout) :-D :-D

Fluxbox má jistě velký význam, jen bych rád věděl jaký. Proto používám Blackbox. :-D

5 Naposledy upravil: migelo (06-06-2012 23:04:00)

geecz... :-D kecal jsem já, Kalasm nic takovýho neřekl... bylo třeba to zkusit. Co kdyby se ti chtělo  :-D :-D:-D

Program je v repu
O ServiceMenu budu informovat zde.

Acer Extensa 5220

6

migelo napsal:

geecz... :-D kecal jsem já, Kalasm nic takovýho neřekl... bylo třeba to zkusit. Co kdyby se ti chtělo  :-D :-D:-D

To nic nemění na tom, že Kalasm beztak kecá a to dokonce i když mlčí - v tom je jeho rafinovanost :-D :-D :-D

7

to bude mít radost :-D :-D

Acer Extensa 5220

8

wtf:-) ???
Kalasm nikdy, ale skutecne NIKDY, "nekeca"...
:-DDD

Asus VW161D 1366x768, AMD 3800+EE, MSI nVidia GT430 OC, 2GB DDR2 800MHz, Patriot Warp V2 SDD 32GB, Cloud HDD, bez CD/DVD/FDD, HP Photosmart C3180, LXDE od r.2010