Česká a slovenská PCLinuxOS a SAM Linux podpora
Nejste přihlášen(a)
Z ničeho nic mi nejde načíst pracovní plocha. Dostanu tuto hlášku: Není možné nalézt MIME typ application/octet-stream. Pokud chci počítač použít musím bootovat v Safe mode. Možná je to blbost, ale skutečně nevím co s tím.
A to ani jako root, nebo jenom v uživatelském účtu?
Tak jsem to zkusil jako root a dobrý, čili nejde to jenom v uživatelském účtu
lotr napsal(a):
Z ničeho nic mi nejde načíst pracovní plocha. Dostanu tuto hlášku: Není možné nalézt MIME typ application/octet-stream. Pokud chci počítač použít musím bootovat v Safe mode. Možná je to blbost, ale skutečně nevím co s tím.
Bude to asi to jak popisují v odkazu, co poslal geecz. Párkrát se mi dříve taky stalo, že po nastavení v Synapticu aby stažené balíčky programů se neodstraňovaly, jsem zaplnil systémový disk doplna a pak nešlo spustit grafické prostředí v uživatelských účtech (v root šlo). Podstranění těchto souborů a vytvoření trochu místa na systémovém oddíle, zase vše šlo bez problémů. Ale to tvůj případ, asi nebude.
Ne ne můj případ to není. Tak jsem postupoval podle rad v odkazu od geecze a nic nepomohlo, tak jsem provedl novou instalaci všech oddílů, protože nová instalace kořenového oddílu také nepomohla, což odpovídá tomu,že problém byl v oddíle home. Po této operaci je vše v pořádku. Děkuji vám za poskytování rad.