Česká a slovenská PCLinuxOS a SAM Linux podpora
Nejste přihlášen(a)
Zdravím.
Měl bych návrch ohledně diskuzí. Je to spíše pro adminy / moderátory. V každém druhém vlákně se objevují věci, které nejsou k věci a podle mne tam nepatří. Nebo připisování nového problému do starého, vyřešeného, by se mělo přesouvat do nového vlákna. Myslím si, že vzhledem k počtu příspěvků, by se to mělo začít trochu korigovat.
Zdar, souhlasim
Uh, no ja bych taky klidne souhlasil,
ale nejlepsim lekem by byla ukaznenost uzivatelu... Obavam se, ze jak se to tu rozrusta, tak to logicky prestava byt zaskatulkovane do stavu odpovidajiciho ryze nemecke preciznosti ![]()
A pak tu asi bude ten fakt, ze kupa srandy se na zdejsim foru prave uzije rozvadenim ne-tak-uplne souvisejicich myslenek ![]()
já neměl na mysli mazání, nýbrž udržování pořádku... ve vlákně o problému x, který je vyřešen, začne jiný uživatel řešit problém y. To by mělo být přesunuto do nového vlákna. Atd.
Když bude někdo hledat v názvech problém y, nenajde jej, protože je ve vlákně s názvem x.
sakra, to znamená že mi smažou, půlku mých "podnětných" příspěvků..............
...a co teprve Geecz ![]()
...navic nevim, kdo by se asi tak odvazil neco mu smazat - odsoudil by se na pranyr ![]()
migelo napsal(a):
V každém druhém vlákně se objevují věci, které nejsou k věci a podle mne tam nepatří. Nebo připisování nového problému do starého, vyřešeného, by se mělo přesouvat do nového vlákna.
Na to prvni se uz vyjadril kalasm.
To druhe se tu uz resilo, bohuzel jsem vsak nezjistil (protoze jsem nezjistoval), jak se da vlakno rozdelit na vice vlaken.
Ale dik za podnet.
ja bych mel klidne i naladu se v tom prohrabat a zjednodusit to. Ovsem jakozto zacatecnik bych vychazel pouze z toho co uz tu je naspane